Hymer BML-T 780

€ 149.900,-

afbeelding vergroten
Bouwjaar 2022
Categorie Half integraal camper
Kmstand - Financieren

Algemeen

Bouwjaar 2022
Categorie Half integraal camper
Kmstand - Financieren

Aanbieder

Bedrijfsnaam Camper Store B.V.
Contactpersoon Afdeling verkoop
Adres Tijvoortsebaan 12
Postcode 5051 HJ
Plaats Goirle
Provincie Noord Brabant
Land Nederland
Telefoon +31 (0)13 - 3333450 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website www.camperstore.nl
E-mail e-mail sturen

Caravan online verzekeren?

Bereken uw premie direct online!

Opties

  • boiler
  • douche met cabine
  • fietsenrek
  • luifel
  • navigatie
  • tv

Bijzonderheden meld een fout

Hymer BML-T 780 - Automaat!

We bieden u aan deze prachtige Hymer BML T 780 met talloze luxe opties!

Als basis heeft deze Hymer een ALKO chassis, met een Mercedes 170 PK motor - automaat! Dit staat garant voor het beste rijcomfort en een stabiele wegligging. Ook qua rijveiligheid laat er niets te wensen over met, ABS,ASR,EBV,ESP, Adaptive cruise control, verkeersteken assistent, actieve rem assistent en attention assist is de Hymer ruim voorzien van alle opties.

Het dashboard/ cabine beschikt over het luxe Mercedes MBUX multimediasysteem incl. navigatie met bediening op stuurwiel, DAB, touchscreen en achterruitrijcamera, Clima control - achteruitrijcamera, bestuurders en bijrijdersairbag, elektrisch bedienbare spiegels en ramen.

Onbegrensd is deze Hymer ook wat de weersomstandigheden betreft. Doordat de opbouw is voorzien van volgeschuimde PUAL wanden, belaadbare dubbele bodem, geïsoleerde, verwarmde installatiegedeelte voor leidingen, vers water- en afval watertanks is hij geschikt voor elk seizoen!

De Hymer is verder ook vol van luxe opties. Zo beschikt deze camper bijv. over stoelverwarming, twee smart TV's, dakventilator, oven en nog veel meer!

Ook beschikt de camper over het de nieuwe Hymer Connect app!

HYMER Connect is een uniek, digitaal ecosysteem dat van de HYMER een slimme camper maakt. Hierdoor krijgt u toegang tot voertuiginformatie, kunt u aspecten van het woongedeelte en de voertuiginformatie instellen - gemakkelijk en intuïtief via de app. U kunt bijv. de kilometer-, elektriciteits- en waterstand opvragen of het licht en de temperatuur regelen, in de buurt via bluetooth en van op afstand via het mobiele netwerk. Dankzij uw volledig verbonden HYMER wordt elke reis een exclusieve uitstap.

https://www.hymer.com/nl/nl/connect-app


Auto / camper-eigenschappen
Mercedes-Benz Sprinter 170PK - Euro 69G Tronic Automaat incl. hold-functieVersterkte voorasElectrische parkeerremDiverse veiligheidssystemen zoals ABS,ASR,EBV,ESP etc.Keyless Start - start-stop knop voor comfortabel starten van de motorAlko chassisActieve afstandsassistent DISTRONIC PLUSVerkeersbordenassistentActieve spoor assistentRegensensorHalfautomatische airco TEMPMATICStuurbekrachtigingAirbags voor bestuurder en bijrijderMercedes MBUX Multimediasysteem 10,25AchteruitrijcameraNavigatieDAB Radio(Lederen) Multifunctioneel stuurwielElektrisch verstelbare spiegels met geïntegreerde groothoekspiegelsBuitenspiegels verwarmdElektrisch bedienbare ruitenVoorruit verwarmingCabineramen zijn voorzien van vouwverduistering van hoogwaardig plisséstofDraaibare pilotenstoelen, dubbele armleuningen en in hoogte verstelbaarStoelverwarmingLederen bekledingCentrale vergrendeling op afstandsbediening16" inch lichtmetalen velgen (zilver) met 4-seizoenenbanden4 slaapplaatsen, 4 zitplaatsen (goedgekeurde zitplaatsen)Dynamo met hoog vermogen incl. laadboosterAdblueStyle pakketRadiator grille in chroomVoorbumper, aanbouwdelen en frame grille in voertuigkleur ge

Basisdekking voor uw caravan

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen caravan mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen caravan

E-mail aanbieder

 

Deel deze advertentie